Yaz okulunda ders alma hk.

İstanbul Teknik Üniversitesi'nden  yaz okulunda ders alınabilmesi için öğrencinin  AGNO sunun  3,00 ve üstü  şartı olduğundan  30 Mayıs 2019 tarihi öncesinden İTÜ den yaz okulunda ders almak için dilekçe veren öğrencilerden AGNO şartını sağlamayan öğrencilerin dilekçeleri iptal edilmiştir. 

Yaz okulunda diğer üniversitelerden derrs almak için dilekçe veren öğrencilerimizden bazılarının 9 krediden fazla ders almaya çalıştığı, önkoşulunu sağlamadıkları dersleri almaya çalıştıkları dekanlığımız tarafından tespit edilmiş olup dilekçelerinin reddedileceği açıklanmıştır. 

Öğrencilemizin Yaz okulunde diğer Üniversitelerden ders almak için dilekçe verirken;

 

  • İstanbul Teknik Üniversitesi'nden ders alacak iseler transkriptlerini de başvuru dilekçesine eklemeleri gerekmektedir.

 

  • Yaz okulunda alacakları toplam kredi sayısının YTU' ya göre 9 krediyi geçmemesine dikkat etmeleri gerekmektedir.

 

  • Alınacak dersin ön koşullu dersi var ise bu  dersten başarılı olmaları gerekmektedir.

 

 

Aşağıdaki listeler daha önce gönderilmiş olan listelerin kredi aşımları vb hatalar düzeltilerek dekanlığa tekrar gönderilmiş olan suretleridir. Sadece liste 4 yenidir.  Listelerde adları bulunmayan, ders alacağı üniversite , ders kodu, ders adı, dersin dili vb. bilgilerin kontrol edilerek hatalı olanlar var ise bölüm başkanlığna başvurmalarını rica ederiz.

 

liste 1                                         

liste 2

liste 3

liste 4

liste 5

liste 6

liste 7

liste 8

liste 9